Beklentilerimiz / Eklentilerimiz.. :)


Yaşadığımız hayattan bazen çok şey bekliyoruz.Bu kadar aç gözlülük nereye kadar.Sonuçta dünya hayatı, hiçbir şey mükemmel olamaz ki.Kaide bu, kural bu.Ama bize ne olmuşsa hep daha fazlasına göz diker olduk.Önümüze bir dilim ekmek verilse gözümüz ekmeğin bütününde oldu.Kanaat etmeyi bilemedik.Bu yüzden çeşitli maddi sıkıntılara girdik, ,işin içinden çıkamayınca manevi buhranlar aldı bizi.Bazende tam tersi oldu ya..Hani ruhumuzun karnını doyuramadığımız dan bedenimiz hastalandı.Dünyayı yaşarken unutmamamız gereken şeyler vardı ama biz es geçtik her şeyi.

Beklentilerimiz çok ama eklediklerimiz ondan çok. :) Mutlu olmak istiyorsak çok şey beklemeden yaşamayı öğrenmemiz lazım ( kendimizi ne kadar tutarız bilmem ama..)

Bazı insanlara çok özenirdim.Bir kalbur samanı yansa umursamaz ya hani ne güzel birşey. :)Nerden edindiysem bu huyu, 40 tilkiyle beraber geziyorum.İşin komik tarafı bunu genelde fark ettirmeden yapabiliyor olmam.Hani nadiren arada fark ediliyorum ama nasıl bir uyuz beceridir bu bilmem.Aynı anda bir ton işi ayarlayabilmek biz hanımlara özgü galiba.

Ey dünyamızın güzel, hiçbir şeyi umursamayan canım insanları.Nasıl böyle olabilirsiniz, tüyo verinde bizde olalım be ya. :)

Günümüzün duası ; Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemesin.

Teyzemin bir sözü vardır, uymaya çalışırım genelde.Hepimize tavsiye olsun.

BU DÜNYADA HAKİKİ MUTLU OLMAYACAĞIMI BİLDİĞİM İÇİN MUTLUYUM. :)

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kork,O mahkemeden ki Hakimin Kendisi Şahittir

Kalabalık Aile Olmak