“Kültür ve Anlayış Farkı”


Açık olan bayan diyor ki : Gözleri haric hiç bir yeri görünmüyor,ne biçim bir erkek egemen kültür.
Çarşaflı bayan diyor ki : Gözleri hariç yerşeyi meydanda, ne biçim bir erkek egemen kültür.


Çok güzel bir mecaz var bu karikatürde. Açık bayanın gözlerinin kapalı olduğunu gerçeği göremediğini anlatıyor. Bence de öyle. Özgürlük adı altında “erkekler kadınlardan yararlanıyorlar” herşeyiyle. İslam ise kadına değer veriyor,müslüman erkeklere,kadınlarınıza iyi bakın onlar size bizim emanetimizidir mesajını veriyor.


İslamı benimsiyebilmiş hür olduğunun farkında olan kadınlarımıza ne mutlu…


AKIL ALMAZ YORUMLAR

Bazı yorumları okudukça akıl sağlığımın yerinde olmasına şükrediyorum. Allah kendisini bilmemi ve akıl ederek yaşamamı nasip ediyor bana. “Halk plajında kadınlara ‘kapanın’ broşürü” başlıklı bir haber okudum. Allahın’ın ” İçinizden, insanları hayra çağıracak iyiliği emredip kötülükten alıkoyacak bir topluluk bulunsun…” (Al-i İmran Sûresi,104) emrine binaen Müslüman amcalarımız sakaryanın karasu ilçesinde plajda Emr-i bil-maruf nehy-i ani’l-münker yapıyorlar. Okuyucular bunu hazmedememiş.Öyle iğrenç yorumlar var ki.

Tebliğ her müslümanın görevidir ve emredilmiştir.İnancını yaşıyor diye hakaret etmek akıl tutulmasıdır.

Yorumlar

  1. Aynen öyle, mesele açılıp saçılmakta değil, mesele kapanmakta..Hangi insan daha önceden açılıp okunmuş bir mektubu eline alıp okur, veya marketten açılmış, ısırılmış bir çikolata alır..?!?! Güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kork,O mahkemeden ki Hakimin Kendisi Şahittir

Kalabalık Aile Olmak