Dereler Denizler Dünya İslam


Türkiyemizde ne güzel yerler var. Burasıda "Hakkari Şine Deresi". Ne kadar güzel ve berrak. Bu yaz gününde ileride gözüken ağaçların gölgesinde uyumak ne güzel olurdu. Ayaklarda derenin içinde olacak. Ohh Miss.

Eskiden bizde derelere girerdik. Zamanla azaldı sular çekildi.Ne olacak böyle,bütün güzellikler yok oluyor.

Başka bir yönden düşünürsekte.Dünyanın çilesini çekiyoruz. İşe eve İşe eve.Başkalarını zengin ediyoruz. Hep bana hep bana diyenleri.Yer yüzünden zengin olanlar servetlerini istifliyor.Herkese yetecek dünya nimeti var ama kıtalarda aç insanlar var.Dünya düzeni çok kötü,sömürü üzerine kurulu.Zengin daha da zengin olmak istiyor oldukça eziyor.Faiz diye bir olgu var bir kere,kredi var göbekten bağlıyor bu düzene insanları. Osmanlı dolayısıyla islam tüm dünyaya hakim olsaydı böyle mi olurdu. Allah yaratmış yönetme klavuzunu kanunlarınıda belirtmiş ama beşer beşeri kanunlar koymuş ve şaşmış.

Bu konuya girmişken son günlerde Irakta ve diğer İslam çoğrafyaların da türüyen örgütler var.İslam dışı,çağ dışı vahşet örgütleri.Kendilerine Müslüman diyorlar,dillerinde "Allahu Ekber" ama yaptıkları İslami değil.Satılmış,kandırılmış bir sürü milletten insan.Nefsleri yolunda müslüman kanı döküyorlar. Sakalları bile sünnete aykırı,göbeklerine kadar sarkmış,bıyıkları sünnete ayrıkı ağızlarına girdi girecek. Komple sünnete Şeriate aykırı.Allahın Peygamberi böyle mi yapıyordu saadet asrında.Haberleri yok,cahilce vahşet saçıyorlar.Bunlar ile islamın hiç bir alakası ve ilgisi yok.

Hıristiyanların Papası,Yahudilerin Hahamı var.Hilafete ne oldu sahi.Müslümanların Emirine ne oldu. Nerede ? ? ?

Yorumlar

  1. Cehalet asrındayız sanki, herkes okuyor ama herkes cahil, herkes kendi kafasına bir din üretmiş, onu yaşıyor, kimi sakallarını kesiyor, kimi bıyıklarını uzatıyor, kimi başörtüsü diye şal takıyor, kimi hörgüç yapıyor, kimi makyaj yapıyor..Hiç kimse de Kuran'ın içindekilere, bize emredilenlere bakıp da ; "Sizin yaptığınız yanlış Ey Müslümanlar" diye haykırmıyor.. :( Modanın kölesi olmuş bir toplum..ne yazık ki..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kork,O mahkemeden ki Hakimin Kendisi Şahittir

Kalabalık Aile Olmak